Pro milovníky vanilky

Pro milovníky vanilky máme u nás připraveny produkty od značky Purity Vision, které vás svou vůní, konzistencí a hlavně účinky naprosto uchvátí.

 

Vanilka je aromatické koření původem z Mexika. Má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Navíc působí antidepresivně, zlepšuje náladu a podporuje relaxaci.

 

Bio Vanilkové máslo nabízí intenzivní péči, která je vhodná pro všechny typy pleti. Pro své pečující vlastnosti si ho oblíbí zejména suchá a zralá pleť. Je vynikají jako pěstící tělové máslo, ochranný krém nebo zjemňující balzám na rty. 

Díky obsahu Fair trade Bio Bambuckého másla chrání pokožku před slunečními paprsky, vysušením i nízkou teplotou. 

Pokožce dodává taktéž důležité vitamíny D, F, A a E, které zabraňují její degeneraci, čímž zpomalují proces stárnutí a napomáhají tak pokožce navrátit mladistvý vzhled.

 

Bio Vanilkový olej nabízí regenerační péči, která je vhodná taktéž pro všechny typy pleti. Jako pěstící pleťový olej si ho zamiluje především zralá a suchá pleť. Vanilková vůně a příjemná konzistence oleje je stvořená také pro pečující rituál v podobě relaxační masáže. Díky svému jemnému složení a získané certifikaci ho můžete bez obav přidat i do vodní koupele vašeho miminka.

Podíl tří cenných olejů chrání pokožku před nepříznivými vlivy z okolí včetně nízkých a vysokých teplot. Bio Vanilkový olej pokožce dodává nejen krásnou vůni, ale také prospěšné látky, které jí napomáhají udržet svěží vzhled.