Vitamíny speciálně navržené pro ženy

Ženská pohoda

Speciálně navržená formule, která Vás hodí do pohody. L-tryptofan patří mezi esenciální aminokyseliny, což znamená, že si je náš organismus neumí sám vytvořit, ale přijímá je z potravy. Meduňka přispívá k normálnímu duševnímu zdraví, hormonální rovnováze, pozitivní náladě a relaxaci.

Heřmánek přispívá k normální funkci dýchacího systému, podporuje trávení a přirozenou obranyschopnost. Příznivě působí na duševní zdraví, relaxaci a spánek. Má antioxidační vlastnosti. Celer přispívá k normálnímu trávení a diuréze. Vitamín B6 navíc přispívá k normální psychické činnosti, ke snížení míry stresu, únavy a vyčerpání.

V balení najdete 90 tobolek, užívají se 2 tobolky denně, ideálně na večer. 

 

ŽENSKÝ PRVEK FE S ACEROLOU

Železo je velice důležitý prvek pro tvorbu červených krvinek a červeného krevního barviva. Hemoglobin zajišťuje okysličování organizmu a tím i jeho odolnost a výkonnost. Železo přispívá také ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Doplňování železa je vhodné v období menstruace, těhotenství a kojení, u dětí v období růstu, při dospívání, v pokročilém věku, při rekonvalescenci a v případě konzumace vegetariánské stravy.

Vstřebatelnost železa je podpořena vitamínem C z přírodního zdroje.