Doprava

Platba

Hotově: Platba v hotovosti případně kartou je možná na naší kamenné prodejně :)

Dobírka: platíte až poštovnímu doručovateli (PPL, Zásilkovna) při doručení Vašeho zboží - v hotovosti nebo platební kartou.

Platební karta: v posledním kroku objednávky budete přesměrování na zabezpečenou platební bránu Barion, kde zadáte platbu kartou a vyplníte potřebné údaje. Pokud transakce proběhne v pořádku, do Vámi uvedeného e-mailu Vám od nás přijde potvrzení o platbě se zálohovou fakturou. V případě, že při platbě nastane chyba, tak Vám do Vaší e-mailové schránky přijde nový odkaz na platební bránu, kde můžete platbu opakovat.

Online bankovní převod: v posledním kroku objednávky budete přesměrování na zabezpečenou platební bránu Barion, kde zadáte online platbu a budete přesměrováni na Vámi vybranou bankovní společnost, kde se přihlásíte Vašimi údaji a potvrdíte platbu. Pokud transakce proběhne v pořádku, do Vámi uvedeného e-mailu Vám od nás přijde potvrzení o platbě se zálohovou fakturou. V případě, že při platbě nastane chyba, tak Vám do Vaší e-mailové schránky přijde nový odkaz na platební bránu, kde můžete platbu opakovat. 

Bankovní převod: při odeslání objednávky se Vám zobrazí údaje o platbě (číslo bankovního účtu, variabilní číslo a částka). Tyto údaje Vám přijdou i na Vámi uvedený e-mail v objednávce. Jakmile od Vás obdržíme platbu, na e-mail Vám od nás přijde zálohová faktura.

 

Doprava

Osobní odběr na prodejně Krkonošská 186, Vrchlabí 543 01, Pasáž ATRIUM: je možný v pracovní době po přijetí e-mailu s potvrzením o vyřízení Vaší objednávky. Nebo se přijďte podívat a nakoupit osobně :)

Osobní odběr na adrese Rudník 576, Rudník 543 72: je možný pouze po předchozí platbě převodem nebo pomocí platební brány. V momentě, kdy bude zásilka připravena, Vám zašleme informační e-mail a budeme Vás telefonicky kontaktovat ohledně domluvení času vyzvednutí balíčku.

PPL: zboží lze doručit kurýrem na zadanou adresu, případně na Vámi vybraný ParcelShop. Zboží odesíláme nejdéle následující pracovní den případně týž den, pokud je zboží objednáno do osmé hodiny ranní.

Zásilkovna: zboží lze doručit kurýrem na zadanou adresu, případně na Vámi vybraný Z-Point. Zboží odesíláme nejdéle následující pracovní den případně týž den, pokud je zboží objednáno do 12 hodin dopoledne.

 


 Ceník dopravy

Cena přepravy platí pro jeden kus balíku odpovídající maximální váze a rozměru viz. podmínky jednotlivých přepravců. 

U vícekusové zásilky bude cena dopravy kalkulována individuálně, pokud nebude splněna podmínka dopravy zdarma.

  

  Objednávky do 500 Kč Objednávky 500 - 2 000 Kč Objednávky nad 2 000 Kč
  Platba kartou a převodem Dobírka Platba kartou a převodem Dobírka  Platba kartou a převodem Dobírka
Osobní odběr zdarma --- zdarma  ---  zdarma --- 
PPL do 10 kg 149 Kč 184 Kč 109 Kč  144 Kč   zdarma zdarma
PPL ParcelShop do 10 kg 149 Kč 184 Kč 109 Kč   144 Kč    zdarma zdarma
Zásilkovna Z-Point do 5 kg 109 Kč 144 Kč 69 Kč 104 Kč  zdarma zdarma
Zásilkovna Z-Point do 10 kg 139 Kč 174 Kč 99 Kč 134 Kč  zdarma zdarma 
Zásilkovna na adresu do 5 kg 139 Kč 174 Kč 99 Kč 134 Kč  zdarma zdarma 
Zásilkovna na adresu do 10 kg 149 Kč 184 Kč 109 Kč 144 Kč  zdarma zdarma

 

maestro mastercard visa dinersclub discover

 bank_cz_cs_p bank_cz_csob_p bank_cz_fb_p bank_cz_kb bank_cz_mb_p bank_cz_ps_p bank_cz_rb bank_cz_uc