O nás

 

Osud si to vždy zařídí, tak jak má… Dvě holky na vesnici v Krkonoších se potkaly, staly se z nich nejlepší kamarádky, prožily spolu strasti i radosti a postupem času a příchodu životních událostí došly ke stejnému názoru, a to že skrze společnou lásku k přírodě a čisté kosmetice změní život sobě i druhým. Svému tělu ani okolí už dál škodit nechtějí, a tak se rozhodly splnit si sen. Ten sen je podělit se o zázraky přírodních produktů s dalšími lidmi, kterým zpříjemní i změní život tak, jako jim samotným.                                                                                                                                                                          

Na tomto e-shopu najdete ekologické, veganské i čistě přírodní produkty, které zároveň co nejméně škodí naší planetě.

V čem se tak zásadně produkty s přírodním a netoxickým složením liší od produktů konvenčních, které běžně seženeme v drogerii? Když používáme konvenční kosmetiku, nevědomky si do těla skrze pokožku dostáváme spoustu chemických látek, které tělu nejsou přirozené a mají spoustu negativních účinků, které sice nemusí být na první „pohled“ patrné, ale mohou se schovávat za spousty nemocí a poruch… navíc v kombinaci s dalšími a dalšími produkty (ruku na srdce, v této době člověk používá veliké množství produktů, co tyto látky obsahují, od zubní pasty, přes deodoranty, krémy, šampony a spoustu druhů dekorativní kosmetiky, prací prášky, domácí čistící prostředky) vznikají chemické koktejly, které tělo každý den opakovaně vstřebává. A nejen naše tělo, ale i příroda okolo nás tím, co do ní vypouštíme.

Další velký rozdíl v kosmetice konvenční a přírodní tkví v tom, jak na pleť účinkuje. Konvenční produkty neduhy pleti povětšinou jen překrývají a neřeší příčinu, kdežto přírodní produkty navrací pleti její přirozené funkce a pokud pleť má nějaký problém, řeší původ a léčí. S přírodní kosmetikou krok vedle neuděláte.

Ještě poměrně nedávno jsem neměla ponětí, jak moc mohu pomoci sama sobě i okolí. Reklamy a další média na nás chrlí množství produktů, bez kterých se „neobejdeme“ a nutně je potřebujeme. O škodlivosti složení samozřejmě nikdo nic nepoví. Protože nemusí. Běžně tedy člověka nenapadne, že je něco špatně. Proč by také mělo být, vždyť to říkají v televizi..?

Vše se změnilo s příchodem mého syna na svět. To byl pro mě zlomový okamžik, kdy jsem se začala více zajímat o produkty, které kupuji jak jemu, tak i ostatním členům rodiny a domácnosti jako takové.

Pokud mám tu možnost volby, volím zdraví, čistotu, bezpečí a výjimečnou péči přírody. Protože příroda je vskutku výjimečná a mocná kouzelnice. A nezapomínejte na to, že i vy z ní pocházíte!

 

 

Kamča a Thea - Ekorožci