Čištění pleti

Ať už se líčíte nebo ne, vždy je důležité pleť pravidelně odličovat a čistit. Klíčem k úspěchu a základním stavebním kamenem je pravidelnost. Čištění je základ všeho. Pokud pleť dosud nebyla pravidelně čištěna, je pravděpodobné, že to může být běh na dlouhou trať, ale není důvod se trápit! Je lepší začít teď se správně zvolenými produkty než nezačít vůbec.

Pokud pleť není večer odlíčená a vyčištěná, dochází například k zanášení pórů, lámání řas, neodstraňují se odumřelé kožní buňky a tvoří se nové akné. A to je rozhodně něco, co nechceme.

A proč čistit i ráno? Přes noc se potíme a naše orgány pracují, vylučují spousty toxinů, které odchází z našeho těla skrz pokožku celého těla včetně obličeje. V případě, že pleť ráno nevyčistíme a případně rovnou naneseme make-up, nevědomky si zaděláváme na problém s akné a ucpanými póry, protože v tu chvíli máme na pleti minimálně další dvě vrstvy, které by tam neměly být, a pleť nemůže dýchat. 

Na Ekorožci si určitě vyberete ty nejvhodnější produkty pro Vás... a pokud si nejste jisti, jak správně postupovat při čištění, neváhejte nám naspat či zavolat, rády Vám se vším poradíme.