Zasloužený relax se solemi do koupele od Almara Soap

Zasloužený relax

Dopřejte si svou chvilku klidu společně se solí do koupele od Almara Soap.

Salty Doctor

Pokud máte trápení s pokožkou, tahle koupelová sůl je pro vás jako stvořená. Můžete si ji užít prostřednictvím lázně celého těla, nebo jen k namáčení problematických částí. Tedy je vhodná i pro ty z vás, kteří nemají vanu.


Tato sůl je určená hlavně pro problematickou pokožku s projevy podráždění. Obsahuje sůl a bahno z Mrtvého moře, které jsou plné minerálů a známé svými skvělými účinky, jemně mletý oves v bio kvalitě, mořskou řasu Lithothamnium a směs rostlinných olejů pro zvláčnění pokožky.

Orange boost

Jemně šumivá sůl s povzbuzující vůní pomeranče a mandarinky promění každou koupel v lázeň nabitou pozitivní energií. 

Obsahuje mořskou sůl a epsomskou sůl proslulou svými zklidňující účinky, působením proti stresu a bolesti svalů a kloubů. Dále mandlový a slunečnicový olej, které spolu s jedlou sodou vyživují a hydratují pokožku.

Nádherné vůně vzbuzující pocity štěstí a radosti zajišťuje směs 100% esenciálních olejů, jemnou žlutou barvu soli dodává žlutý jíl květy měsíčku. Šumivému efektu dopomáhá kyselina citronová.

Time to relax

 

Tato sůl je určená hlavně pro uvolnění těla a zklidnění mysli po náročném dni. Obsahuje na minerály bohatou epsomskou sůl, která je proslulá svými zklidňujícími účinky a pomáhá k celkovému uvolnění. Dále obsahuje mořskou sůl, hrubou himálajskou sůl a směs bylinek – slézu, měsíčku, levandule a růže, které vodu přírodně obarví do modra.

Vysoký podíl rostlinných olejů - slunečnicového a mandlového, zabraňuje vysušování pokožky během koupele. Nádhernou a zároveň zklidňující vůní soli dodávají bylinky a směs esenciálních olejů: levandule, eukalyptu a litsey cubeby.

Balzám pro tělo i duši.

 

Výběr je jen na vás