Levandulová voda Purity Vision

Levandulová voda Purity Vision


Bio Levandulová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro citlivou pokožku. Uplatnění najde i v péči o zralou pleť. Je zároveň tak jemná, že se hodí pro problematickou pleť se sklony k ekzémům a k akné. K jejím benefitům patří navození přirozeného pH pleti a šetrné zbavení patogenní mikroflóry, mazu a nečistot. Traduje se, že její aroma zklidňuje psychiku a podporuje klidný spánek. Je oblíbená pro všestranné využití a uklidňující vůni.

Její všestranné využití je ohromující!
Šetrné dočištění pleti, zklidňující efekt, snížení tvorby kožního mazu, tonizace pleti, skvělý podklad pod pleťové oleje, poskytuje úlevu očnímu okolí a zmírňuje začervenání pleti, a to stále ještě nejsme u konce.

Pro vaše malé lásky je levandulová voda skvělá na zklidnění pokožky zadečku. Můžete ji přidat při večerním koupání do vody pro klidnější spánek.

Poradí si se spálenou pokožkou od sluníčka a s drobnými jizvičkami, dále zklidní podrážděnou pokožku po holení či depilaci.

Levandule má skvělé účinky v oblasti aromaterapie, díky svým zklidňujícím účinkům může pomoci proti stresu a bolestem hlavy. Můžete zkusit obklad či zábal. Krásně provoní místnost a navodí pocit pohody a klidu.

V horkých letních dnech můžete sáhnout po levandulové vodě jako po pomocníkovi při výrobě osvěžující levandulové limonády nebo při rychlém osvěžení své pokožky.