Inlight pleťové oleje

V našem sortimentu Inlight najdete i tyto dvě krásné lahvičky plné bio pokladů.

 

INLIGHT BIO DENNÍ OLEJ NA OBLIČEJ 

Skvěle chrání a hydratuje pleť díky lehounké, ale přitom výživné směsi rostlinných bio-aktivních výtažků. Má nádhernou vůni po vanilce, je velmi lehký a krásně se vstřebává, nejedna zákaznice, která si ho přišla vyzkoušet k nám do obchodu, si ho zamilovala už po prvním vyzkoušení. Tento olejíček se skvěle hodí pod make-up a i pod ním se celý den stará o vaši pleť a udržuje v ní hydrataci.

Obsahuje vitamín E, pupalkový, jojobový a levandulový olej, růži, a jak už jsme zmiňovaly, tak i vanilku, která je známá předeším svými hojivými a antibakteriálními účinky. Výborný i pro pleť mladistvou včetně problematické nebo i pro muže, které trápí zarudnutí a svědění po holení.

 

INLIGHT BIO PLEŤOVÝ OLEJ PRO MUŽE

Vyvážená směs olejů pro ochranu a hydrataci pokožky obličeje a krku s osvěžující vůní pačuli a pomeranče. Dobře hydratuje a díky vysokému obsahu ochranných antioxidačních látek jako je meruňkový olej, olej z brutnáku lékařského a růžový olej, které se snadno a rychle vstřebávají. Muži si ho oblíbili hlavně po holení, ale je vhodný na denní péči o pokožku, je nabitý bylinami osvědčenými k ošetřování pleti postižené akné, boláky či náchylné k zarudnutí. Díky nulovému obsahu alkoholu nepálí a nevysušuje pokožku. Bez obav ho mohou používat i ženy. Hodí se pro citlivou, mastnou i problematickou pleť.

 

Mně osobně si vůní získal olej pro muže, protože mi přijde výraznější. Znáte pleťové oleje od Inlight? Který si získal vás?

Napište nám :)