Inlight SOS bylinková lékarnička

Jestli nás něco z novinek opravdu potěšilo, tak je to praktická sos bylinková lékárnička od Inlight. O balzámkách jsme vám již říkaly. Jsou to praktické a účinné balzámy, které by neměly chybět v žádné domácnosti. Spousta z vás se nás ptala, jestli nemáme menší balení. Takové to do kabelky. V Biorganice jako by vás slyšeli a přišli s touto novinkou. Praktická taštička se všemi balzámy v 7ml balení.

 

RELIEF je na suchou, svědící, začervenalou a reaktivní kůži. Ocení ho zejména ekzematici.

 

RECOVERY pro namožené svaly a bolestivé klouby. Rychle uleví od bolesti namáhaných zónám. U nás doma na něj nedáme dopustit.

 

SOOTHING skvělý na opruzeniny, zarudlou pokožku, prokouslé bradavky a různé jizvy či řezné rány.

 

RESCUE pro problematickou pleť. Propolis a Tea tree se krásně postarají o veškeré neduhy. Má silné antibakteriální účinky a oceníte ho jako pomocníka pro hojení a vysoušení ran.

 

TRAUMA na pohmožděnou, bolestivou a oteklou kůži. Povzbuzuje regeneraci buněk a pomáhá hojit pohmožděnou a bolestivou kůži, využijete ho také po bodnutí hmyzu. Za Trauma balzám dám ruku do ohně!

 

Inlight, to jsou silně koncentrované byliny, které vám pomůžou v různých situacích. Pro ty z vás, kteří nevěděli, se kterým s SOS balzámů začít, je toto balení ideální.

 

Který sos balzám je váš nejoblíbenější? Napište nám