Péče o zralou pleť 30+ Kvitok denní a noční Arganový krém

věk 30+

Denní a noční péče

 

Mám vyčištěný obličej a co dál? Jasná odpověď je pečující produkt!

Pro vás, které začínají trápit první malé vrásky, ale i pro ty, které chcete výskyt vrásek co nejvíc oddálit, máme skvělou dvojici.

 

Denní a noční Arganový krém (30+) 

Kolem 30 už pleť ztrácí pružnost a potřebuje během dne vyváženou péči, která pomáhá udržet pleť hydratovanou a zároveň redukuje první vrásky. V denním Arganovém krému jsou navíc obsaženy 2 typy kyseliny Hyaluronové, která udržuje hydrataci a zpomaluje procesy stárnutí.

Složení je naprostá pecka! 

Kyselina hyaluronová je jedním ze základních stavebních prvků v pokožce. V pokožce udržuje vodu a přísunem vody dokáže zvětšit svůj objem v buňkách pokožky až na 1000-násobek. Proto je ideální pro zajištění hydratace pleti. Věkem se však z pleti ztrácí a následkem tohoto úbytku kůže ztrácí hydrataci, pružnost, pevnost, je sušší a objevují se vrásky. 

Květinová voda z Damašské Růže (organická): Udržuje pH pokožky, hydratuje ji, stimuluje regenerační procesy, má protizánětlivé účinky. Osvěžuje, zklidňuje zarudnutí a alergické reakce pleti.

Olej z meruňkových jadérek (organický, nerafinovaný): Má ochranný a regenerační účinek a je vhodný zejména pro citlivou, suchou a stárnoucí pleť (i kolem očí). Pomáhá při ekzémech, akné, zánětech a zbavuje pleť nepříjemného napjatého pocitu. Podporuje tvorbu kolagenu.

A to je jen část složení těchto krémů, podrobné složení najdete u každého produktu. :)

Noční krém má v sobě ještě o pár skvělých surovin navíc, aby pokožka přes noc dostala tu nejlepší péči.

Extrakt z granátového jablka je známý především pro své silně zklidňující účinky a protizánětlivé vlastnosti. Složky granátového jablka jsou silné anti-oxidanty, bojují proti negativním účinkům UV záření a zabraňují tvorbě vrásek.

Provitamín B5 se během noci postará o regeneraci a zklidnění pokožky.

Krém má 30ml a skvělou pumpičku, kterou si nanesete přesně takové množství, které vám bude vyhovovat.

U krému je sice napsán věk +30, ale já bych se rozhodně nebála ho začít používat dřív. 

Mrkněte i na řady 40+ 50+ . I tam najdete skvělé pečující produkty vhodné na tyto typy zralé pleti.