To pravé pro vaše vlasy

To je šampón a vlasový kondicionér od značky Naturalis.

 

Bio vlasový šampon Naturalis je objemový šampon plný zklidňujících výtažků z blahodárné aloe vera a dalších certifikovaných bio ingrediencí. Ochrání vaše vlasy i pokožku hlavy před negativními účinky okolních vlivů tou nejjemnější péčí. Zajišťuje jemnou očistu vašich vlasů a zlepšuje rovnováhu vlasové pokožky.

Vlasy zanechá nádherně vzdušné, lesklé, hebké, příjemně vonící a je vhodný i pro každodenní použití. Získá si vás nádhernou čistou vůní, která ve vlasech vydrží i několik dní. Ještě větší radost vám budete mít díky jeho účinkům!

 

  • Díky vysokému podílu gelu z čerstvé aloe vera vlasy intenzivně hydratuje i vyživuje a zároveň zklidňuje pokožku hlavy.
  • Je hypoalergenní a šetrný k životnímu prostředí.

 

Bio kondicionér z luxusní řady Naturalis Home Spa obsahuje kromě vysokého podílu gelu z čerstvé aloe vera v bio kvalitě, nerafinovaného bio bambuckého másla a výtažků z moringy olejodárné také mnoho dalších výjimečných ingrediencí, s nimiž vaše vlasy intenzivně hydratuje, vyživuje a usnadňuje jejich rozčesávání.

Bohaté zdroje vitaminu E, k nimž patří zejména olivový olej a olej z klíčků pšenice jednozrnky, pomáhají zvyšovat elasticitu a lesk vašich vlasů a chrání jejich povrch před působením vnějších vlivů.

 

  • Hodí se na všechny typy vlasů
  • Je hypoalergenní
  • Šetrný k pokožce i životnímu prostředí.

 

Na vlasech je moc příjemný a už po prvním použití poznáte, že vaše vlasy jsou dobře hydratované. Osobně mám problém se zacuchanými vlasy a kondicionér od Naturalis používám a musím říct, že vlasy se rozčesávají mnohem lépe.

 

S touto dvojicí budou vaše vlasy zářit!